Handmade декорация за сватба

От известно време имам идеята да се занимавам с декориране на различни събития. Разбира се, всичко ще е хендмейд от мен. 🙂

Тъй като сватбата е едно от събитията, което се нуждае от най-много детайли в украсата, ви представям 1 част от своята идея за декорация на есенна сватба. 

За масата

Свещниците и цветята са задължителни на всяка сватбена маса. Те допринасят за топлината и свежестта около нас.

Бурканчета, които изработих са подходящи както за свещници, така и за вазички. Много харесвам естествените елементи и затова ги комбинирах със сухи цветя и декоративни камъчета.

PicsArt_1415011761167

IMG_9291

IMG_9308

За шаферките

Това е ръчно изработена бутониера за ръка, която е подходяща за шаферките на сватбата. Лично аз предпочитам бутониерите от естествени цветя и с удоволствие бих направила такава. Но, ако искате по-евтин вариант, надявам се този да ви допада.

IMG_9298

Късметчета

На всяка сватба се боря за тях! 🙂 Освен за спомен от сватбата те са хубав символ на плодородието и изобилието. 

IMG_9423

Рамка – декор

Тази стара дървена рамка седя в стаята ми поне 1 година, в която се чудих какво точно да правя с нея. Няколко часа работа и резултата е този. В този вид може да се използва за различни неща в декора на сватбата, например: любимите снимки на младоженците, представяне на програмата за сватбата, поставяне на списъците на масите, място за сватбени пожелания от гостите и много, много други неща. 

PicsArt_1415011944685…to be continued!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *