За моето слънчице!

Не знам как да опиша чувството да си леля, която е пристрастено влюбена в племенницата си. От първия миг, в който я видях си казах, че това малко същество е най-прекрасното нещо в живота ми до сега. И до днес не мога да намеря думи да опиша обичта си. Още си задавам въпроса, колко повече трябва да обичам своите деца, щом нея обичам толкова? От раждането й дойде и вдъхновението ми да правя красиви и вкусни торти и сладкиши. Лека полека това се превърна в мое хоби и с нетърпение чакам подходящ празник, за да направя нещо ново. 

cake1

 

Направих тази торта по случай изписването на Силвето от родилното. За пореден път се убеждавам, че когато правиш нещо с много, много любов, то става неочаквано вкусно.
🙂

Блатовете направих от обикновено сиропирано пандишпаново тесто. За крем избрах сладкарска сметана “Hopla” и банани, а за декорацията – фондан тесто (Аromas house). Ще съм честна – мишлето го купих. 🙂  Може да заместите сметаната с крем ванилия, става още по-хубаво. Препоръчвам да използвате тази рецепта. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *